GVM’79 start unieke spaaractie samen met BONI Mijdrecht

Samen met BONI Mijdrecht gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:
We gaan van iedere GVM gymnast of freerunner echt een unieke foto maken (zie onderaan)


Iedere GVM gymnast of freerunner krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke GVM’79-fanartikelen met de eigen foto verkrijgbaar zijn .
Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc. (zie bijlage Fanartikelen)


Bij BONI Mijdrecht kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete GVMér
Let op de artikelen kunnen alleen besteld worden door mensen die JIJ de link van je fanshop hebt gegeven. De artikelen komen ook allemaal bij jou terecht en jij verdeelt ze weer onder jouw vrienden en bekenden.

Naast leuke artikelen met de foto zijn er ook artikelen met alleen het GVM’79-logo; kortom voor ieder wat wils!

Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van GVM’79

Goed om te weten:
Op alle artikelen zal het logo van GVM’79 gedrukt worden

Indien er 50 Freerunners of meer zijn, dan zullen zij hun eigen logo en achtergrond krijgen.

Er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van

Fotografie:
Maar eerst de fotografie...


We zullen binnenkort een afspraak maken met een fotograaf om de GVMérs te komen fotograferen. Bij 100 deelnemers of meer, komt de fotograaf naar één van onze zalen, zo niet dan zal het op een andere locatie in Mijdrecht zijn.
We willen dus graag van tevoren weten wie er mee willen doen aan deze actie van de BONI. Dus graag inschrijven via deze link. Dit dien je vóór 15 januari 2019 te hebben gedaan.

 KLIK HIER VOOR INSCHRIJVEN 

Geef ook aan of je zoon/dochter verenigingspromotor wil worden! De verenigingspromotor komt op onze verenigingsflyer en komt met zijn/haar afbeelding op borden in de BONI te hangen. De verengingspromotoren zijn op vrijdagavond 8 maart in de BONI aanwezig voor het startsein van de actie.

 LEES VERDER IN NIEUSBRIEF AAN DE RECHTER ZIJDE!

Foto's
Bestanden
Youtube video's

Kalender

Sponsoren

Stichting Hedesa Rabobank Banketbakkerij Mens / Westerbos Gemeente De Ronde Venen JumpXL