Knusse Clubkampioenschappen bij GVM’79


Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van GVM’79. Dit keer was gekozen voor een wedstrijd op het thuishonk “gymzaal de Brug”. Op deze manier konden alle groepen op de juiste toestellen hun wedstrijd draaien, zonder dat er met toestellen, van zaal naar zaal, gesleept hoefde te worden. Iedereen die gymzaal “de Brug” kent weet dat daar geen tribunes zijn, maar dankzij een sponsoring van 150 stoelen door de Zwart dranken en delicatessen uit Wilnis kon iedereen toch nog zitten.
Met wat passen en meten hadden alle ouders in wedstrijdronde 1 een plekje gevonden en kon er genoten worden van de prestaties van de meisjes recreanten. De afgelopen lessen was er hard geoefend om alle oefeningen uit het hoofd te leren en netjes uit te voeren. Er werd gezwaaid aan de brug, gebalanceerd op de balk, gesprongen op het hoge vlak en gerold op de mat. Overal in de zaal blije en gespannen gezichtjes en uiteindelijk een mooie medaille als beloning. De medailles waren mogelijk middels een mooie sponsoring door Autobedrijf van Rijn. Na de recreanten was het de beurt aan de selectiemeiden. Hier waren de oefeningen alweer een stuk moeilijker en moesten de juryleden hard werken om iedereen de juiste punten te geven. Daarna een ronde met een combinatie van de jongens recreanten en Acrogym. Terwijl de jongens hun stoere kunsten aan rek en brug vertoonden, werd er op de mat sierlijk bewogen op vrolijke muziek.
In de laatste wedstrijd was het één en al spektakel bij de springgroepen. Salto’s en flik-flakken vlogen je om de oren. Op 3 verschillende onderdelen kon er een mooie beker worden verdiend. De bekers gingen deze wedstrijd allemaal naar het team van Jessica, Marit, Tara, Danique en Sanne. Verder waren de clubkampioenen van 2018: Roos Zaal (niv 6 recr), Amilie Sampiemon (niv 5 recr), Maaike Haveman (niv 4 recr), Daphne Vergeer ( niv 3 recr), Mila Buijsmann (jong talenten), Jimmi Wagenaar (sel1 D3), Estelle da Costa Gomez (sel1 D2), Luna van Sijl (sel2 D1), Isa de Jong (sel 2, D2), Tara de Jong (sel2 keuze)Sanne Zijlstra (sel 3 keuze), Melanie en Alina (acrogym) en Jack Harrington (jongens). Allemaal gefeliciteerd met de behaalde prijzen! Deze dag is prachtig op beeld vast gelegd door Henk en Nicky Lamboo. Neem eens een kijkje op de facebook of website van GVM’79 om alle foto’s te bewonderen en voor meer informatie over turnen, acrogym of freerunning.

Foto's
Bestanden

Kalender

Sponsoren

Stichting Hedesa Rabobank Banketbakkerij Mens / Westerbos Gemeente De Ronde Venen JumpXL