U bevindt zich hier: Home // Nieuws // Nieuw! Groepsspringen bij GVM!

Nieuw! Groepsspringen bij GVM!

Zaterdag 3 februari waren de allereerste NK groepsspring wedstrijden voor GVM. Sinds dit seizoen heeft GVM een springgroep voor selectie leden voor kinderen vanaf 10 jaar. In een groep van 6 tot 9 jongens en/of meisjes doe je mee aan verschillende onderdelen. Voor GVM was dit een hele nieuwe ervaring en wij deden mee met onderdeel: Airtrack, springtoestel pegasus en minitrampoline.
De wedstrijd was in Sporthal Zuilen en de turnzaal was verdeeld in vijf banen. Floun, Chalisa, Isa, Luna, Stephanie en Jaël mochten in de ochtend trampoline springen. Vol zenuwen zaten de meiden en trainsters klaar op de banken. Na een leuke opmars met de vlag volgde de paspoort controle. Gelukkig waren we allemaal goedgekeurd om te springen. De jongste springers van GVM maakte een mooie hoeksalto en streksalto. Dit alles was goed voor een 5e plaats!
De junioren waren in de middag aan de beurt. We hadden maar liefst twee groepen meiden die echt al een hechte groep aan het worden zijn. Na het eerste onderdeel werden de meiden geïnterviewd door Gympower! Het enthousiasme was goed te voelen bij de meiden. GVM 1 bestond uit: Grace, Marit, Danique, Rosalien, Sanne en Lynn. Zij schitterde op de trampoline. Waanzinnig mooie hoge sprongen. Op de pegasus sprongen de meiden moeiteloos een overslag. De airtrack was favoriete en daar werden er veel flikflakken en salto’s gesprongen. Tara, Jessica, Karlijn, Madelief, Nellianne, Merel, en Iris waren toppers op de airtrack en kregen daar wel 18.50 punten wat goed was voor een mooie 5e plaats. Dit allemaal in een deelnemersveld 20 teams terwijl wij voor de eerste keer meededen. Trotser kunnen wij niet zijn!
Op 2 juni zullen de springers weer van de partij zijn. Deze wedstrijd telt dan twee keer mee dus extra spannend! Het was een schitterende dag en mooi om naar te kijken. Vol nieuwe energie gaan we verder trainen! Mocht jij ook nieuwsgierig zijn naar groepsspringen kijk dan eens op onze facebook pagina; gvm79

Foto's

Kalender

Sponsoren

Stichting Hedesa Rabobank Banketbakkerij Mens / Westerbos Gemeente De Ronde Venen JumpXL