U bevindt zich hier: Home // Vereniging // Acties

Acties

De Olympische Spelen zijn alweer voorbij en de Nederlandse turn(st)ers hebben het geweldig gedaan.

Zo werd Epke Zonderland Olympisch Kampioen aan de rekstok en deed Celine van Gerner het uitzonderlijk goed in de meerkampfinale bij de vrouwen. Zowel Epke als Celine lieten zien dat het Nederlandse turnen een zeer hoog niveau heeft bereikt. Ook bij Gymvereniging Mijdrecht (GVM’79) zijn we hard bezig om onze turn(st)ers een goede basis mee te geven.

De kleutergym is er voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Hier leren de gymnasten de basisvormen van bewegen op een speelse manier. Vanaf 6 jaar wordt er begonnen met turnen. Voor meisjes zijn er verschillende recreatiegroepen en ook start GVM’79 volgend jaar met een jongensturnen! In dit uur wordt speciaal getraind op de toestellen die bij het jongensturnen voorkomen (sprong, brug gelijk, vloer, voltige, ringen en rekstok).  Wanneer er jongens en meisjes zijn met meer talent, dan kan er doorgestroomd worden naar de selectiegroep turnen. In deze groep is het niveau weer wat hoger en worden meer trainingsuren gemaakt. Op deze manier wordt een goede basis gelegd voor een eventuele turncarrière!!

Voor gymnasten die het leuk vinden om met elkaar kunstjes uit te voeren biedt GVM’79, Acrogym aan. Deze sport is helaas nog niet Olympisch, maar toch kun je met deze sport groeien tot grote hoogten. Alle gymnastische sporten zijn goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen en bieden een basis voor vrijwel elke andere tak van sport. Dus ook wanneer je grote turnloopbaan ambieert, is het goed om te starten met gymnastiek.

Kijk voor meer informatie over de lessen en trainingstijden onder het kopje lesinformatie of kom langs in de zaal. Onze trainsters geven u graag meer informatie over de trainingsmogelijkheden bij GVM’79. De eerste 2 lessen kun je gratis meedoen!

Foto's

Kalender

Sponsoren

Stichting Hedesa Rabobank Banketbakkerij Mens / Westerbos Gemeente De Ronde Venen JumpXL